Cumpără Urmăritori / Followers TikTok, Like-uri si Views !

Cumpara Urmaritori TikTok, Like-uri si Vizualizari Clipuri pentru profilul sau afacerea ta, la cel mai bun pret de pe piata si livrare rapida garantata. De ce ar trebui sa ai un maximum de urmaritori?

TikTokeste o aplicație mobilă cu peste 1 miliard de utilizatori din toata lumea activi pe luna care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Cel mai adesea, clipurile au pe fundal fragmente din piese muzicale, pe care protagoniștii cântă ori dansează. Din anumite puncte de vedere, TikTok poate fi privit ca un urmaș al Vine, o altă platformă creativă care a avut o ascensiune rapidă, dar care s-a stins înainte să devină un fenomen global consistent.

Preturile pentru serviciile TikTok:

Pachete OFERTA!

Urmaritori/Like-uri:

Comanda prin :

Email : socialmedro@gmail.com

Numar de telefon/Whatsapp : 0751961554

Disponibil 24/24 !!

COMANDA URMARITORI INSTAGRAM AICI !!

COMANDA LIKE-URI FACEBOOK AICI !!

COMANDA VIZUALIZARI SI ABONATI YOUTUBE AICI!!

TikTok este o aplicație mobilă care permite utilizatorilor să creeze sau să urmărească clipuri video de 15 secunde. Cel mai adesea, clipurile au pe fundal fragmente din piese muzicale, pe care protagoniștii cântă ori dansează. Din anumite puncte de vedere, TikTok poate fi privit ca un urmaș al Vine, o altă platformă creativă care a avut o ascensiune rapidă, dar care s-a stins înainte să devină un fenomen global consistent.

TikTok are la bază fosta aplicație Musical.ly. În 2017, compania ByteDance din Beijing a achiziționat cu un miliard de dolari start-up-ul Musical.ly din Shanghai, care avea deja succes internațional și peste 200 de milioane de utilizatori. Mai mult, ByteDance lansase deja în 2016 o aplicație similară pe piața chineză, numită Douyin. Astăzi, există în paralel Douyin în China și TikTok în restul țărilor.